Nederlands English
Rallycursus.nl – de praktijkcursus start weer begin 2015!
15-11-2014
19:26
Wordt jij de nieuwe Sebastian Loeb, Sebastian Ogier of Colin McRae? Meld je dan nu aan voor de beste en goedkoopste rallycursus van Nederland! Al meer dan 10 jaar behandeld deze praktijkgerichte cursus alle facetten van de rallysport en vormt voor menig rallycoureur de basis om succesvol te worden in deze prachtige vorm van autosport.

Rallycursus.nl behandeld alle facetten van de rallysport zoals: voertuigbeheersing, handrembocht, onder- en overstuur, ideale lijnen rijden, driften, pacenotes maken en reglementen. Een mediatraining en les in sponsorbelangen vormen ook een onderdeel van de cursus.

Kortom, alle ingrediënten om een gedegen rallyopleiding te volgen zijn aanwezig. Het instructieteam staat alle cursusdagen klaar om de cursist en zijn of haar navigator te voorzien van al de benodigde kennis en ervaring. Een echte praktijkopleiding met als einddoel de felbegeerde KNAF rallylicentie!

Het cursusprogramma van 2015 ziet er als volgt uit:
25 januari 2015 - navigatiedag.
Onder leiding van een zeer ervaren navigator zullen er diverse tips en trucs besproken worden over het rallyrijden in het algemeen en het navigatorvak in het bijzonder.

01 & 08 februari 2015 – praktijkdagen op het Eurocircuit in Valkenswaard!
Tijdens deze twee praktijkdagen komen echt alle facetten van de rallysport aan bod en zullen ervaren coureurs en instructeurs u klaarstomen voor uw eerste deelname aan een shortrally.

03 & 10 februari – theorieavonden
Ondanks dat de cursus een echte praktijkcursus is omvat het ook een aantal theorieavonden die u voorbereiden op het KNAF theorie examen. De theorielessen worden gegeven door instructeurs met jarenlange ervaring waardoor deze avonden compleet gevuld zijn met praktijkervaringen.

Enthousiast of nieuwsgierig geworden?? Kijk dan snel op http://www.rallycursus.nl of stuur een e-mail naar info@rallycursus.nl!


Redacteur: Pb Rallycursus.nl | Foto's Wimo