Nederlands English
Race&Rally op de AutoRAI
17-02-2005
15:21
Race&Rally presenteert samen met de AutoRAI, KNAF, Pitbox Race Events, CO2, Bilderberg Hotels en Restaurants en Race Report het Formule 1 seizoen van 2005. Bezoek de Grand Prix @ AutoRAI 2005 stand en ontvang 1,50 korting op een toegangskaart voor Race&Rally 2005. De AutoRAI duurt van 10 tot en met 20 februari.

Kartsport sterk vertegenwoordigd op Race&Rally

De kartsport zal op Race&Rally in samenwerking met Kartexpress sterk vertegenwoordigd zijn. Van wedstrijdracen tot recreatief karten, van technische snufjes tot de allernieuwste karts, alles over 2 en 4-takt motoren, racekleding, in- en outdoor kartbanen, etc. Kortom, als het met karting te maken heeft is het hier te vinden.

Race&Rally Grand Prix Party

Zaterdagnacht 5 maart aanstaande zal de eerste Formule 1 race van het seizoen verreden worden. Daarom organiseert Race&Rally als warm-up voor de start van de Grand Prix van Australie een spetterende, exclusieve Race&Rally Grand Prix Party. Van 21.00 uur tot 03.00 zullen DJ Jean, Johan Gielen, E-Craig en Jochen Miller de Brabanthallen uit z'n voegen laten barsten.

Bestel nu je tickets online en ontvang 5 voorverkoopkorting.

Wegens succes herhaald: Kenneth Hansen

Vorig jaar was een van de hoogtepunten tijdens de Race&Rally ShowNight het optreden van de meervoudig Europees Rallycrosskampioen Kenneth Hansen uit Zweden. Nadat hij vorig jaar al de show stal met zijn 700 pk sterke Citroen Xsara WRC zal hij ditmaal de Indoor- en Outdoorarena op vrijdagavond van de nodige rubbersporen voorzien. Naast Hansen zal ook Marko Jokinen met een Peugeot 206 WRC van de partij zijn. Het zoontje van Hansen zal ook meerijden tijdens de kart demonstraties