Zou wel super gaaf zijn zeg!
Moderators: admin, Rallysport.nl, StevenK
pedduhwick schreef:dames en heren hij gaat in de N14 rijden (als we the rallysite moeten geloven:
Voor de inzet in de Euro Rally Challenge zal de Pool de beschikking krijgen over een nieuwe Subaru Impreza N14. Mocht hij serieus zijn dan mag verwacht worden dat Kuzaj ook in Hellendoorn aan de start zal verschijnen en daarmee mag die wedstrijd al meteen zijn eerste topper bij schrijven. )
- To zupełnie nowy samochód i diametralnie różny od poprzedniego modelu - powiedział Leszek Kuzaj. - Musimy w ciągu trzech dni znaleźć optymalne nastawy, bo na razie auto trochę za bardzo skacze. Mam tu jednak do pomocy znakomitych fachowców i wierzę, że z wszystkim zdążymy. Dla porównania pojadę też poprzednią rajdówką, którą tu testują Szymon Ruta i Daniel Chwist. Mam jeszcze dla miłośników sportu rajdowego ciekawą informację. Wystartuję w jednej z najbliższych rund mistrzostw Niemiec samochodem WRC. Wszystko wskazuje na to, że będzie to Fabia...
pucky schreef:May be the old Poulsen one?
antoine schreef:- To zupełnie nowy samochód i diametralnie różny od poprzedniego modelu - powiedział Leszek Kuzaj. - Musimy w ciągu trzech dni znaleźć optymalne nastawy, bo na razie auto trochę za bardzo skacze. Mam tu jednak do pomocy znakomitych fachowców i wierzę, że z wszystkim zdążymy. Dla porównania pojadę też poprzednią rajdówką, którą tu testują Szymon Ruta i Daniel Chwist. Mam jeszcze dla miłośników sportu rajdowego ciekawą informację. Wystartuję w jednej z najbliższych rund mistrzostw Niemiec samochodem WRC. Wszystko wskazuje na to, że będzie to Fabia...
Mijn pools is niet zo goed, maar het lijkt me dat hij in een Fabia gaat rijden.
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gasten