topsport schreef:Super initiatief van de organisatie. Hier kunnen anderen een voorbeeld aan nemen.
Ja, goed idee voor organisatoren die niets te doen hebben.....
Moderators: admin, Rallysport.nl, StevenK
topsport schreef:Super initiatief van de organisatie. Hier kunnen anderen een voorbeeld aan nemen.
topsport schreef:Super initiatief van de organisatie. Hier kunnen anderen een voorbeeld aan nemen.
Wat denk je van de wannabe klasse?MartijnB schreef:topsport schreef:Super initiatief van de organisatie. Hier kunnen anderen een voorbeeld aan nemen.
idd. Moesten ze hier ook doen.
erg goed voro de vergunningen...... Maar dan NIET!
Nog meer illegale verkenners uit de zogenaamde "topper" klasses
Waarschuwing: hier klopt iets niet!
www.rallysport.nl bevat inhoud van members.lycos.nl, een site waarvan bekend is dat deze malware distribueert. Als u deze site bezoekt, kan uw computer worden geïnfecteerd.
Google heeft vastgesteld dat er misschien schadelijke software op uw computer wordt geïnstalleerd wanneer u doorgaat. Als u deze site in het verleden heeft bezocht of de site vertrouwt, is het mogelijk dat de site onlangs door een hacker is geïnfecteerd. Ga niet verder. U kunt het morgen opnieuw proberen of ergens anders naartoe gaan.
We hebben members.lycos.nl al gemeld dat we malware op de site hebben aangetroffen. Voor meer informatie over de problemen die op members.lycos.nl zijn gevonden, gaat u naar de Diagnosepagina voor Safe Browsing van Google.
Als u begrijpt dat het bezoeken van deze site uw computer kan beschadigen, kunt u toch doorgaan.
Help de detectie van malware te verbeteren door aanvullende gegevens naar Google te verzenden over sites waarop u deze waarschuwing te zien krijgt. Deze gegevens worden behandeld in overeenstemming met het Privacybeleid voor Safe Browsing.
pedduhwick schreef:Ik krijg als ik dit topic open de mededeling van het volgende:Waarschuwing: hier klopt iets niet!
www.rallysport.nl bevat inhoud van members.lycos.nl, een site waarvan bekend is dat deze malware distribueert. Als u deze site bezoekt, kan uw computer worden geïnfecteerd.
Google heeft vastgesteld dat er misschien schadelijke software op uw computer wordt geïnstalleerd wanneer u doorgaat. Als u deze site in het verleden heeft bezocht of de site vertrouwt, is het mogelijk dat de site onlangs door een hacker is geïnfecteerd. Ga niet verder. U kunt het morgen opnieuw proberen of ergens anders naartoe gaan.
We hebben members.lycos.nl al gemeld dat we malware op de site hebben aangetroffen. Voor meer informatie over de problemen die op members.lycos.nl zijn gevonden, gaat u naar de Diagnosepagina voor Safe Browsing van Google.
Als u begrijpt dat het bezoeken van deze site uw computer kan beschadigen, kunt u toch doorgaan.
Help de detectie van malware te verbeteren door aanvullende gegevens naar Google te verzenden over sites waarop u deze waarschuwing te zien krijgt. Deze gegevens worden behandeld in overeenstemming met het Privacybeleid voor Safe Browsing.
Wie o wie heeft hier nog meer last van?
pass-media schreef:101 voorlopige inschrijvingen
Waarvan 27 in de categorie Historics.
steven16V schreef:pedduhwick schreef:Ik krijg als ik dit topic open de mededeling van het volgende:Waarschuwing: hier klopt iets niet!
www.rallysport.nl bevat inhoud van members.lycos.nl, een site waarvan bekend is dat deze malware distribueert. Als u deze site bezoekt, kan uw computer worden geïnfecteerd.
Google heeft vastgesteld dat er misschien schadelijke software op uw computer wordt geïnstalleerd wanneer u doorgaat. Als u deze site in het verleden heeft bezocht of de site vertrouwt, is het mogelijk dat de site onlangs door een hacker is geïnfecteerd. Ga niet verder. U kunt het morgen opnieuw proberen of ergens anders naartoe gaan.
We hebben members.lycos.nl al gemeld dat we malware op de site hebben aangetroffen. Voor meer informatie over de problemen die op members.lycos.nl zijn gevonden, gaat u naar de Diagnosepagina voor Safe Browsing van Google.
Als u begrijpt dat het bezoeken van deze site uw computer kan beschadigen, kunt u toch doorgaan.
Help de detectie van malware te verbeteren door aanvullende gegevens naar Google te verzenden over sites waarop u deze waarschuwing te zien krijgt. Deze gegevens worden behandeld in overeenstemming met het Privacybeleid voor Safe Browsing.
Wie o wie heeft hier nog meer last van?
ik krijg dit ook regelmatig
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten