Nederlands English
De Hellendoornrally als begin van een druk einde van het seizoen
15-09-2021
22:30
Zaterdag 18 september 2021, mag de rode leeuw van het Stevensrallysport team weer ontwaken. Dan zullen Wim en Wesley namelijk deelnemen aan de Hellendoorn rally. De rode leeuw is er weer klaar voor en het gehele team heeft er weer zin in. Met startnummer 41 op de deur gaan ze proberen zo hoog mogelijk te eindigen.

Na een paar spannende weken voor de teams, maar zeker voor de organisatie, is er dan eindelijk groen licht en mag er gereden worden op 18 september rondom Helendoorn. Door de regelgeving in verband met de corona zal ook deze rally in aangepaste vorm worden verreden. Zo is deze rally van een tweedaags evenement naar een eendaags evenement gegaan. Voor het publiek zijn er restricties, moeten er kaarten gekocht worden en dienen zij op aangewezen plekken langs de proeven te gaan staan. Het publiek mag hierdoor ook niet meer pendelen tussen de proeven door.

Ondanks al deze regels zijn Wim en Wesley vooral blij dat de rally door kan gaan en dat ze revanche kunnen nemen van het uitvallen in de afgelopen GTC rally. De auto is volledig nagekeken en vooral schoongemaakt naar het slootje tijdens de GTC rally. De auto had geen schade opgelopen en staat er weer puntgaaf bij.

Wij als Stevensrallysport team kijken weer erg uit naar deze wedstrijd. We gaan voor revanche en we gaan laten zien wat er allemaal in ons rode leeuwtje schuil gaat. Hopelijk tot in Hellendoorn!


Redacteur: Pb Stevens Rallysport | Foto's Wimo