Nederlands English
Amaze Group partner van het Kroon-Oil BRC 2024
22-02-2024
11:15
"Actief in alle disciplines, van circuit tot rally"

De medewerkers van de BRC Promotor en de TV-crew van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship zullen dit jaar gekleed worden door Amaze Group. Het bedrijf van Steve Vanbellingen uit Haasrode verbindt daarmee zijn naam aan het Belgisch rallykampioenschap.

De rallysport is natuurlijk geen onbekende voor Steve Vanbellingen, die de voorbije jaren regelmatig zelf aan de start stond. "Ik draag de rallysport echt een warm hart toe. Ik heb altijd genoten van mijn deelnames. Zo leerde ik ook de BRC Promotor, Chris Courteyn, kennen. Ik heb altijd een goede band met de familie Courteyn gehad. Zij leveren uitstekend werk voor de rallysport en autosport in België. Toen we de vraag kregen om het team van de promotor te kleden, hebben we die kans gegrepen, want de Amaze Group is niet enkel actief op circuit, waarin we onder andere leverancier zijn van alle SRO-kampioenschappen, het WEC en voor de FIA Motorsport Games, waar we kleding, banners, vlaggen, gadgets, enz. leverden. We willen zo breed mogelijk aanwezig zijn in de autosport," vertelt Steve Vanbellingen.

De Amaze Group is al meer dan 25 jaar een full-service partner in personalisatie voor bedrijven, verenigingen, race- en rallyteams. Bedrukte kleding, relatiegeschenken, drukwerk, promotiemateriaal, carwrapping… De Amaze Group combineert verregaande expertise met een passie voor maatwerk.

"Voor onze TV-crew is het erg belangrijk dat ze kwalitatieve kledij dragen, want ze werken het ganse jaar buiten in weer en wind buiten. Vandaar dat we blij zijn met het partnership van de Amaze Group. Ook op andere vlakken werken we samen met de Amaze Group, onder ander voor ons promomateriaal," vertelt BRC Promotor Stevy Courteyn.

Voor rallyteams zijn er zeker interessante mogelijkheden voor promokledij, die gepersonaliseerd kan worden, banners, vlaggen, helmen, racepakken, enz. (contact via sales@stand21.be).


Redacteur: Pb BRC Media | Foto's Logo