Nederlands English
Fabrieks Renault Clio S1600 van Jan de Winkel in actie
03-03-2005
10:44
Giftig kleurtje...Het nieuwe Rally-seizoen staat weer voor de deur. Voor Jan, Radboud en het team wordt het een bijzonder jaar. Een jaar waarin ze de kleuren van Renault in Europa gaan verdedigen, op WRC niveau zich gaan meten met de wereld-top, maar daarbij hun roots in Nederland niet uit het oog zullen verliezen. Nieuwe sportieve doelen zijn gezet, en nu al is het team van Jan druk met de voorbereiding om deze doelen te verwezenlijken.

En we zijn zo ongeduldig…, maar het duurt niet lang meer…Als warming up voor het seizoen 2005 zal de volledig vernieuwde Renault Clio S1600 in actie te zien zijn tijdens de grote Race&Rally show 2005 in de Brabanthallen in Den Bosch. Van vrijdag 4 maart t/m zondag 6 maart.

Op vrijdagavond zal Jan gaan strijden in "The battle of the Champions". In 4 verschillende wagens strijden 16 kampioenen op een 800m lange indoor-en outdoor circuit op deze prestigieuze titel! Jan neemt het onder meer op tegen Erik Wevers, Johan Deen, Jasper vd Heuvel, Gert-Jan Heutink, maar er wordt ook gestreden tegen Sebastiaan Blekemolen, en Nicky Pastorelli en Tom Coronel. Dat belooft nog veel!

Naast de Battle of the Champions, zijn er ook de Race&Rally Autosport Awards uitreikingen. Zoals de naam al zegt, is dit een Awardshow waarin de organisatie Awards uitreikt aan de genomineerden. Jan dingt mee naar de award: " beste rallycoureur Nationaal", Terwijl het gehele team is genomineerd voor de "Beste Rally-team" award. De uitreiking hiervan is op vrijdagavond om 19.00 uur.

Ook zal Jan op Zondag 6 maart demonstratie ronden rijden op het indoor circuit met zijn Renault Clio S1600. Dat belooft weer spektakel en veel rook. 2 Jaar geleden was jan een van de smaakmakers op dit onderdeel. Het zullen zeerzeker geen saaie demo’s worden, maar spectaculaire runs..!!

De Race&Rally show is de grootste autosport show van Nederland met alle top race en rally auto’s en rijders van Nederland, F1 auto’s, WRC auto’s, Drag racers & Karts. Mis dit niet!