Nederlands English
ASC breidt rallyteam uit met derde equipe
08-03-2005
08:46
Veenendaal, 7 maart 2005 - Account Software Consultancy wordt vanaf het komende rallyseizoen hoofdsponsor van het rallyteam Leemans/Van Overdijk. Subsponsors van het team zijn Alons Autosport en Auto Service Leemans. Het duo wordt de derde equipe van het ASC Rallyteam. Het ASC Rallyteam bestaat sinds 1999 en werd vorig jaar Nederlands sprintkampioen in de A5-klasse.

Michel van Westing, directeur Account Software Consultancy: "Al jaren zijn we sponsor van het ASC Rallyteam. We herkennen onszelf in de snelheid, samenwerking en innovatiegerichtheid die kenmerkend zijn voor de rallysport. Net als een rallyteam zijn ook onze medewerkers prima op elkaar ingespeeld, sterk gericht op resultaat en nieuwe ontwikkelingen."

Bestuurder Ronald Leemans uit Hank en de Waalwijkse navigator Remco van Overdijk behoren al jaren tot de Nederlandse rallytop. Zo werd dit team drie keer op rij Nationaal Nederlands Rallykampioen. Beiden zijn geboren in 1968 en maakten in 1991 hun debuut in de rallywereld.De nieuwe equipe van het ASC Rallyteam is voor het eerst in actie te zien met zijn Mitsubishi Lancer Evo 6.5 tijdens de Hypohuis Rally Open 2005. Deze begint op 19 en 20 maart met de Van Staveren Zuiderzee Rally. Ook de andere teams van het ASC Rallyteam zullen aan dit Nederlandse Rallykampioenschap deelnemen. Daarnaast rijdt het tweede team op 9 april de LG Almere Rallysprint en wordt op 15 mei de Account Software Rally Challenge gereden tijdens het RAM-festival.