Nederlands English
E & E Rallysport weer van de partij in Etten-Leur
07-07-2008
09:13
De Exoticgreen rally in Etten-Leur is de vierde wedstrijd van het seizoen 2008 voor Eldert Slagt & Edwin Naron met de Peugeot 205 1.9 GTI. Deze wedstrijd zal wederom meetellen voor het kampioenschap van de 205 cup. Evenals voorgaande jaren wordt er gestreden met gelijkwaardige auto’s welke moeten voldoen aan het 205 cup-reglement.

In 2006 was de Toenmalige BHV-Expogroep rally de tweede wedstrijd in de prille rallycarrière van Eldert & Edwin. De eerste wedstrijd was de Vechtdal Rallysprint waar een vijfde plaats werd behaald en dit zou de eerste rally worden. Na een loodzwaar weekend kon de inzet verwisseld worden voor een derde plaats in de klasse C3. In 2007 kon de equipe helaas niet deelnemen aan deze rally, maar nu zijn Eldert & Edwin wederom aanwezig. De equipe weet nu wat ze te wachten staat in deze zware rally en komt nu nog beter voorbereid aan de start.

E & E Rallysport neemt nu voor het derde jaar deel aan de 205 cup. Het eerste jaar werd de vijfde plek in het kampioenschap behaald en in het tweede jaar behaalde E & E Rallysport de tweede plaats in het kampioenschap. Het hoogtepunt van dit seizoen is tot nu toe de overwinning van groep C in de Proflex Merwede-rallysprint in Hulst waar Eldert & Edwin als snelste cup-auto over het finishpodium reden.

Tevens wil iedereen die betrokken is bij E & E Rallysport Eldert een heel fijne dag toewensen op 18 juli wanneer hij het jawoord zal gaan geven aan zijn Irma.

Persbericht E & E Rallysport | Foto: WiMofotografie