Nederlands English
Michel van Westing en Jacco de kluijver samen verder in 2009.
19-06-2009
08:56

Na de eerste kennismaking tijdens de Almere Rallysprint waren Account Software Groep kopman Michel van Westing en navigator Jacco de Kluijver het al snel eens dat dit prima verlopen evenement een vervolg moest krijgen.

De agenda's werden getrokken en al snel bleek de Vechtdal Rallysprint welke zaterdag 20 juni verreden zal worden rondom Hardenberg een goede keuze te zijn. Gebruik makend van het moment werden meteen de overige evenementen voor het seizoen 2009 vastgelegd.

Zo zullen Michel en Jacco 17 en 18 juli aan de start staan van de Duitse Eifelrallye rondom Daun, en omdat het Account Software Groep rallyteam een klein maar afwisselend programma wil afwerken werd besloten dat het team op 04 en 05 september samen met o.a. de Euro Rally Challenge deelnemers zal afreizen naar het Deense Odense om daar het seizoen af te sluiten tijdens de KDAK rally.

Tijdens de Vechtdal Rallysprint staat het plezier en finishen bovenal. Michel en Jacco hopen hun samenwerking tijdens het evenement te kunnen intensiveren en kijken beiden reikhalzend uit naar de twee buitenlandse avonturen later in het seizoen.


 

Redacteur: Persbericht ASC Rallyteam | Foto's Hein Arns