Nederlands English
RallyPro naamgever Amsterdamsprint 2009
02-07-2009
21:59
Het bedrijf RallyPro van Will Schouten heeft zich voor 2009 verbonden aan de Amsterdam Rallysprint. Het bedrijf uit Wageningen doet in zeefdruk en reclame, ook leveren zij bij diverse evenementen startpodia.
Mede dankzij de steun van de Gelderse ondernemer kan de 27e Amsterdam Rallysprint doorgaan.

De proeven op het Amsterdamse Sloterdijk zijn weer volgens het oude vertrouwde recept. De grote proef nabij het Telegraaf gebouw heeft hier en daar een kleine wijziging ondergaan en levert altijd spectaculaire acties op. Tevens wordt er weer op Abberdaan gereden, een kortere verraderlijke klassementsproef met veel technische stukken. Voor de rest had de organisatie een buitenproef richting Haarlem op het programma staan, hiervoor zijn jammer genoeg de benodigde vergunningen niet afgegeven.

Inmiddels is de inschrijving voor de ProRally Amsterdamsprint weer geopend en staan de eerste deelnemers alweer op de lijst. De verwachting is dat mannen als Mark van Eldik, Johan Faes, Erik Moree, Erik van Loon, Martin van Iersel en Ferdi Biesheuvel aan de start staan. Naast de laatst genoemde komt mogelijk het gehele team van Hankook/The Autosport Company naar de vaderlandse hoofdstad.

 

Redacteur: Persbercicht St Auto Sportief | Foto's Hein Arns