Nederlands English
Hans Weijs in Golf IV in 2005
07-04-2005
08:40
Na lang wachten, veel geruchten, broodje aap verhalen en één april grappen, kunnen we eindelijk de fans gerust stellen. Tot een week geleden hebben we alles ontkend en soms de geruchtenmachine een beetje gevoed. De al langere tijd circulerende geruchten over de terugkeer van één van de meest aansprekende Kitcars van de afgelopen jaren is binnenkort een feit. In de afgelopen maanden, zeg maar vanaf begin december 2004, is er hard gewerkt aan de voltooiing van de nieuwe auto voor het seizoen 2005 en volgend.

Het Hans Weijs Rallyteam zal dit seizoen met een splinternieuw opgebouwde auto de strijd in de Formule 2 aangaan. De gemiste Zuiderzee Rally, een gevolg van ontbrekende onderdelen is er de oorzaak van dat de LG Almere Rally niet meer en niet minder dan een test is voor team en auto. Over twee weken bij de Elmar Rally in Hulst moet de auto op punt staan en zal getracht gaan worden het verloren terrein goed te gaan maken in het vervolg van het seizoen.

De nieuwe auto is dus geen Renault Clio S1600, geen Volkswagen Polo S1600 of Skoda Fabia WRC, maar wat velen al verwachtten, en afgelopen maandag ook al kortstondig tevoorschijn wisten te toveren, een: