Nederlands English
Rallysport.nl klaar voor het seizoen 2005
21-02-2005
17:04
Met de komst van de nieuwe layout is rallysport.nl klaar voor het nieuwe seizoen. Achter de schermen hebben enkele mensen de afgelopen weken gewerkt op de complete site in de nieuwe layout te zetten en compleet te updaten.

Na een jaar van weinig updaten zal vanaf heden de site weer actief worden bij gehouden met nieuws, uitslagen, voorbeschouwingen en nog veel meer. Tevens is er nu de mogelijkheid om je commentaar achter te laten op nieuws berichten zodat je zelf direct je mening kan geven.

Bij deze willen wij de onze nieuwe provider DBG Computers (www.dbg-computers.nl) hartelijk danken voor het maken en hosten van de site, tevens willen wij Steven Kroesbergen bedanken voor het opnieuw opzetten van het forum.

Als actie voor de lancering van de nieuwe opzet bied onze hosting provider al zijn hosting pakketen aan voor bezoekers van rallysport.nl zonder de eenmalige opzet kosten van Eur 17,50. Indien u gebruik wilt maken van dit aanbod of andere vragen heeft kunt u een kijkje nemen op www.dbg-computers.nl of een e-mail sturen naar info@dbg-computers.nl.