Nederlands English
Volvo Orginal Nordic in de Conrad Euregio Rally 2006
16-06-2006
22:55
Op 18 april heeft Volvo Orginal Zweden de definitieve kalender voor het Volvo Nordic Kampieoenschap bekend gemaakt. De dikke Volvo's met teams uit Zweden, Noorwegen en dit jaar aangevuld met teams uit andere landen zijn weer terug in de Conrad Euregio Rally, waar het enkele jaren geleden is begonnen.

Dit betekend voor de rijders in het Nederlandse Volvo Cup weer geduchte tegenstand om de eerste plaats. De afgelopen twee jaar was er een probleem met de kalender in Zweden. De finale wedstrijd in Zweden viel telkens samen met de Conrad Euregio Rally. Door hier wat mee te schuiven is het dit jaar weer mogelijk dat er gestart kan worden in Nederland.

Het seizoen is nog lang en de organisatie kan nog niet zeggen hoeveel Volvo’s er uiteindelijk zullen starten. Wel heeft al één team uit Zweden, namelijk Kim Sevius met zijn snelle oranje Volvo 240 Turbo, aangegeven in de Conrad Eurigio Rally 2006 te zullen starten als alles volgens plan verloopt en alles heel blijft.

In februari heeft de organisatie van de Peugeot 205 Challenge uit Engeland al aangegeven met alle 3 Peugeot klassen plus de BMW/RWD 325i naar Hengelo te zullen afreizen voor de Conrad Euregio Rally.

Redacteur: persbericht Conrad Euregio Rally | Foto: Hein Arns